Over ons

 

Ons verhaal

Over de coaches

Nienke Schaap

De mooiste stappen in mijn loopbaan heb ik te danken aan mijn mentoren en goede leidinggevenden. De eerste mentor leerde mij kijken naar leiderschapskenmerken en stuurde mij in 1989 de wijde wereld in om mijn droom, internationaal te gaan werken, na te jagen en van betekenis te zijn door mijn werk. Zo ontdekte ik Artsen zonder Grenzen (AzG) in 1990. Mijn mentor bij AZG had een achtergrond in psychologie en onderwijs en ik denk nog vaak aan haar wijze aanwijzingen en raad als ik een workshop voorbereid of voor een groep sta. Na vanaf 2000 gewerkt te hebben in het HR vakgebied ben ik in 2009 met Inukzoek gestart. Mijn HR ervaring zet ik binnen (team)coaching en trainingen in.

Ik zie mijn leven en mijn werk als een leerzaam en boeiend avontuur. Door te reizen en veel ‘reisgenoten’ te ontmoeten tijdens mijn werk in verschillende organisaties, maak ik een oneindige groei door waarbij wat ik leer weer doorgeef aan mijn klanten.

Ik woon in Franeker en ik heb een studerende dochter van 22 jaar. De meeste van de foto’s die je op deze website ziet zijn gemaakt op Terschelling, het eiland waar ik in 1964 ben geboren en waar ik nog heel graag kom.

Over ons

De coaches

Nienke Schaap

Goska Sixma

Mieke Kissing

Vragen?

Vragen over ons programma?

Bekijk onze FAQ pagina of stuur ons een bericht.

Bel ons

06 - 11 95 50 59