FAQ

“De meest effectieve manier om de wereld te begrijpen, is door het stellen van een vraag” – Omdenken

Veel gestelde vragen

Op elke vraag een antwoord

Is mijn privacy gewaarborgd?

Ja, want je downloadt elke week een stap van een werkboek. Dit werkboek vul je op je eigen computer in. Wij en andere aanbieders van dit programma, zoals De Friesland Zorgverzekeraar zien hier dus niets van, dus ook niet of je elke week met je online training aan de gang gaat.

De gegevens die je invult als je dit programma koopt, worden nooit met derden gedeeld en worden alleen gebruikt voor onze financiële administraties.

Klik hier voor het privacy statement.

Hoe werkt het met het wachtwoord?

Je ontvangt een wachtwoord en kunt daarmee inloggen en vervolgens zelf een nieuw wachtwoord aanmaken. Dit raden wij je aan. Als je het wachtwoord niet meer weet, kun je een nieuw wachtwoord aanvragen.

Welke toegevoegde waarde heeft coaching?

Coaching kan goed werken als je extra vragen hebt en echt alles uit het programma wilt halen. We werken met coaches die de inhoud van het programma goed kennen en je daar gerichte vragen over kunnen stellen of extra opdrachten kunnen geven. Bovendien houdt een coach je een spiegel voor en door de vragen die de coach stelt word je extra uitgedaagd om echt bij de kern uit te komen, zodat je snel de stappen gaat zetten, die je wilt zetten.

 Je kunt ook casuïstiek inbrengen uit je dagelijkse praktijk en je coach vragen hoe je dit eens met een andere bril kunt bekijken.

Hoe lang kan ik gebruik maken van het programma?

De online training kun je in 10 weken afronden. Je houdt een half jaar toegang tot de ledensite waar alle downloads en andere informatie opstaan.

Hoe weet ik of er weer een stap voor mij gereed staat?

Elke maandag krijg je een mail met de link naar de volgende stap, waar je die week aan gaat werken. In die mail staat ook altijd vermeld waar de stap over gaat.

Kan ik een stap overslaan?

Dat kan, als je denkt dat je de inhoud al beheerst. Wat we wel aanraden is te blijven doorgaan met zelfreflectie en met je acties. Dus bijvoorbeeld aan het einde van de dag bedenken wat je successen die dag waren of waarin je bent gegroeid. Je kunt ook de eerdere stappen nog eens doornemen en nieuwe acties bedenken. Het gaat erom dat je je veerkracht, werkgeluk en durf vergroot en dat doe je onder andere door steeds kleine stappen uit je comfort zone te maken. 

Kan ik een weekje overslaan?

Dat kan, maar hier geldt hetzelfde als bij de vorige vraag. Blijf wel lekker aan de gang. Dat kun je zelfs op vakantie doen. Je kunt daar iets doen wat je anders nooit doet. Of juist de rust pakken om eens goed naar jezelf te kijken en te bedenken wat je echt wilt. 

Het programma heeft een opbouw en elke stap brengt je weer een stukje verder naar meer veerkracht, werkgeluk en durf. We raden je wel aan om gedurende de 10 weken met het programma bezig te blijven en er niet mee te stoppen met de gedachte dat je het over een paar weken wel weer oppakt. Als je merkt dat je de neiging hebt om te stoppen, maak dan voor jezelf een pas op de plaats en vraag je af welke innerlijke stem je dat influistert. In het voorwoord van het programma staat uitleg over je interne krokodillen en uilen. Als je merkt dat je denkt: dit is stom, ik heb hier geen zin in” of: “ik heb het nu te druk, ik neem even pauze en pak het later wel weer op” of iets wat daarop lijkt, lees dan nog even de tekst bij het voorwoord en vraag je af: “wie spreekt er nu, mijn krokodil of mijn wijze uil”?

Het is goed om te weten dat het brein herhaling en oefening nodig heeft om nieuwe dingen echt te leren. Als je even vluchtig met elke stap bezig bent en grote pauzes neemt tussen de stappen, loop je het risico dat de nieuwe dingen die je geleerd hebt, snel wegzakken en je terugvalt in je oude patronen. Vandaar dat we je adviseren om geen grote pauzes in te lassen. Is dat toch niet te vermijden, help je brein dan om weer aan te haken bij wat je hebt geleerd. Begin weer bij het begin en loop al je antwoorden eerst weer even door.

Wat moet ik doen als ik een vraag heb?

Je kunt ons mailen op info@inukzoek.nl of je kunt mee gaan met een Wandeling die wij regelmatig organiseren.  Zeker als je dreigt vast te lopen, raden wij je aan om dit met een coach te bespreken.

Als je behoefte hebt aan één op één coaching kun je dit bij ons aanvragen via het hierboven genoemde mailadres. We hebben hier een extra aanbod voor.

Vragen?

Vragen over ons programma?

Bekijk onze FAQ pagina of stuur ons een bericht.

Bel ons

06 - 11 95 50 59