Over ons

 

Ons verhaal

Over de coaches

Geschiedenis 

Boost Jezelf! is voortgekomen uit het online programma Boost je Zelfvertrouwen. Dit zelfleiderschap programma hebben Nienke Schaap, Martha Buning, Goska Sixma drie jaar geleden ontwikkeld. Dit hebben zij gedaan met de gedachte dat iedereen die zichzelf een persoonlijke ontwikkeling toewenst, deze wens ook zou moeten kunnen waarmaken. Niet iedereen is in de positie om een coach in de arm te nemen en niet alle bedrijven hebben de financiële middelen om hun medewerkers een coaching traject te laten volgen. Of soms wil je niet zeggen tegen je werkgever waar je tegenaan loopt. Het programma is zo opgezet dat mensen zichzelf kunnen coachen en als je vastloopt staan wij op de achtergrond klaar om je verder te helpen.  

Gaandeweg kwamen we erachter dat deelnemers niet alleen om hun zelfvertrouwen te vergroten het programma volgde, maar ook om vele andere redenen. De opbrengst was dus veel breder.

Ondertussen maakten wij zelf ook weer een persoonlijke en professionele groei door. We besloten het programma te vernieuwen en de feedback van onze deelnemers, onze nieuwe zienswijzen en kennis daarin te verwerken. Daarbij heeft Mieke Kissing ons met een frisse blik geholpen.  Bij de nieuwe versie hoort ook een andere naam en website en dat is dus Boost Jezelf! geworden.

Natuurlijk zal Boost Jezelf! altijd in ontwikkeling blijven en dat past ook bij persoonlijke groei, want daar kun je ook een oneindige groei in blijven doormaken. Wij hopen dan ook dat onze deelnemers zowel positieve als kritische feedback blijven geven, zodat Boost Jezelf! ook blijft groeien en bloeien. Wij danken je bij voorbaat voor suggesties.

Over ons

De coaches

Nienke Schaap

Goska Sixma

Mieke Kissing

Vragen?

Vragen over ons programma?

Bekijk onze FAQ pagina of stuur ons een bericht.

Bel ons

06 - 11 95 50 59